November is een maand waarin veel tuiniers hun tuin aanpassen voor de winter. Om ervoor te zorgen dat uw tuin er in de komende wintermaanden goed uitziet, hebben we hier een aantal tips voor u:

1. Controleer uw tuin op insectenplagen. Insecten kunnen schade aanrichten aan de planten en bloemen in uw tuin. Controleer regelmatig op insecten en verwijder ze als dat nodig is.

2. Verwijder bladeren van de grond. Dit voorkomt dat de planten in uw tuin worden verstikt door bladeren die op de grond liggen.

3. Voer uw planten en bloemen met speciale voeding. Planten en bloemen hebben voeding nodig om gezond te blijven. Gebruik speciale voeding voor uw planten en bloemen om ervoor te zorgen dat ze de wintermaanden goed doorstaan.

4. Mulch uw planten. Mulch kan helpen bij het voorkomen van onkruid en het conserveren van vocht in de bodem.

5. Plant wintergroenten. Er zijn veel wintergroenten die je in november kunt planten, zoals spinazie, boerenkool, prei en bieten.

6. Verwijder zieke planten. Zieke planten kunnen een gevaar vormen voor andere planten en bloemen in uw tuin. Verwijder de zieke planten zodra u ze ziet.

7. Verzorg uw bomen en struiken. Bomen en struiken hebben tijdens de wintermaanden extra verzorging nodig. Geef ze voeding en water om ervoor te zorgen dat ze goed overleven.

Met deze tips bent u voorbereid op de komende wintermaanden in uw tuin.